Ik ben een basisschool, kan ik ook starten met de Conflixers?

Dit project is in eerste instantie gericht op secundaire scholen. Natuurlijk kunnen jullie de naam Conflixers en de informatie op deze website zeker gebruiken! Aarzel ook niet om ons vragen te stellen. 

Wie mag zich Conflixer noemen?

Elk project op school rond peer support (vertrouwensleerlingen, peter/meter, buddy's, leerlingbemiddelaars ...) mag zich De Conflixers noemen. Je moet er niet speciaal een opleiding of workshop voor gevolgd hebben.

Kan ik onze Conflixers belonen voor hun inzet?

Om geëngageerde Conflixers te belonen kan je voor hen een 'Certificaat' aanmaken, bijvoorbeeld op het einde van het schooljaar. Daarin kan je de Voeten die aangeboden werden of de competenties vermelden die zij doorheen het jaar verworven hebben door het project of door een workshop te volgen.

Mijn organisatie heeft een aanbod rond peer support op school

Een werkgroep bekijkt of een samenwerking onder de vlag van de Conflixers mogelijk is. Neem dan zeker contact met ons op om de voorwaarden daarvoor te bekijken.

Mijn organisatie wilt graag samenwerken met De Conflixers 

Neem dan zeker contact met ons op voor een afspraak. We komen ook graag de Conflixers bij jou voorstellen aan de hand van een workshop of lezing.

deel op